• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent 2023. Ion Voineagu, pictorul din Brăila care dă lecții pe TikTok. „Nu mai merge cum era odată”

Românii au talent 2023. Ion Voineagu, pictorul din Brăila care dă lecții pe TikTok. „Nu mai merge cum era odată”

Ion Voineagu are 68 de ani și vine din Brăila. Toată viața lui și-a dedicat-o picturii, o pasiune pe care a descoperit-o în fragedă copilărie. 

O perioadă, Ion Voineagu a crescut la țară, într-o famile cu 5 frați. Dar a fost dat la orfelinat împreuna cu o soră de-a sa, căci parinții nu mai aveau posibilități ca să îi crească. Mărturisește că nu a fost niciodată supărat din cauza asta, pentru că înțelegea situația.

Ion Voineagu și-a descoperit pasiunea pentru pictură încă de mic, pe când era la orfelinat. Acolo trebuia să-și găsească o ocupație, deoarece într-un asfel de mediu nu poți să supraviețuiești altfel. Pictura i-a dat o motivație, un scop și, într-un final, un trai decent.

Cariera și-a început-o lucrând pentru firme de publicitate, făcea benzi desenate, a fost chiar și pictor stradal. Apoi a început să se dezvolte creativ și a ajuns să fie un pictor căutat.

În prezent, are un magazin virtual, o afacere de familie, căci cei doi băieți ai săi au făcut arte plastice.

Bărbatul spune că este printre puținii oameni care înca mai trăiesc din pictură. Și asta pentru că s-a adaptat și a rămas relevant. El este activ pe social media, chiar și pe Tik Tok. În timp ce pictează, se filmează și postează clipurile pe Tik Tok. Se mândrește cu nepoții săi. O nepoțică îl roagă mereu să picteze împreună.  

Vezi emisiunea în avans pe VOYO
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni