• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent 2023. Dorian Didier a făcut ca imposibilul să devină posibil cu număr în care sprijină obiecte extrem de grele pe bărbie

Românii au talent 2023. Dorian Didier a făcut ca imposibilul să devină posibil cu număr în care sprijină obiecte extrem de grele pe bărbie

Are 28 de ani și vine din Franța. Dorian Didier a făcut spectacol cu număr în care sprijină obiecte extrem de grele pe bărbie. Publicul și juriul de la Românii au talent l-au urmărit cu sufletul la gură. 

La unul dintre workshop-urile destinate artiștilor de circ, prima profesoară a lui Dorian l-a inspirat să își descopere acest talent.

La unul dintre aceste spectacole, ea urca pe o scară cu o mătură pe frunte și Dorian a fost foarte impresionat. La următoarea sesiune a rugat-o să îl învețe aceste trucuri și apoi a continuat să le dezvolte, încercând să-și depășească limitele corpului. 

Cel mai mare vis al său este să trăiască din performance-ul lui și crede că se împlinește chiar acum. I-ar plăcea să călătorească în toată lumea, arătându-le oamenilor talentul său.

Cel mai nefericit moment pentru el a fost moartea bunicii. A fost afectat foarte mult, pentru că ea l-a îndemnat să-și urmeze pasiunea pentru circ. De la 3 ani l-a dus să vadă spectacole de la circ.

Prezentatorii, juriul și publicul au rămas fascinați total de moment. 

„Scuză-mă că îți spun direct...n-ați ciupit nimic? Mamă, mamă, am mai văzut încercări, dar duse la nivelul acestea. Te-ai căutat, e totul ? Să ajungi să ții obiecte atât de grele pe bărbie...de aici începe dileala, a glumit Andi Moisescu

„Abia aștept etapa următoare. eu aștep să văd niște jandarmi pe gardurile alea”, a comentat Bobonete. 


Vezi emisiunea integrală pe VOYO

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni