• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent 2023: Cine e Rareș Prisacariu, puștiul-minune care a primit Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș

Românii au talent 2023: Cine e Rareș Prisacariu, puștiul-minune care a primit Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș

Rareș a început să învețe poezii de la Școala Populară de Artă. A învățat atât de multe, încât le-a pierdut numărătoarea.

Rareș Prisacariu are 7 ani și este din Botoșani și a venit la Românii au talent 2023 cu un monolog. Este pasionat de actorie și îi place să recite poezi, monologuri și texte de proză.

"Scrisoarea a III-a" este preferata lui pentru că Mircea cel Bătrân este foarte ferm. Știe și texte în proză, monologuri, pe care le reține la virgulă. 

“Investiția în educație este soluția!”, a spus băiețelul care și-ar dori ca oamenii să citească mai mult. 

Când se va face mare vrea să fie actor și să joace mai multe roluri: violonist, profesor, preot, cântăreț sau președinte.

E lider în „Trupa Șoriceilor” la actorie. Au interpretat împreună la mai multe serbări „Când pisica nu e acasă”. El era Șoricel, Prințul Miorlau și naratorul poveștii. 

Jurații au rămas fără cuvinte după monologul rostit de puștiul în vârstă de 7 ani pe scena talentelor. 

„Pur și simplu ne-a uns pe suflet! A trebuit să vină un copil să ne aducă cu picioarele pe pământ pe toți patrioții de ocazie. Vă spun cu mândrie că Rareș Prisacariu este președintele țării Românii au talent”, a spus Pavel Bartoș. 

Andi: Ai ceva al tău pus deoparte, întrucât acest discurs nu ne spune nimic nou, ne arată doar că suntem un popor consecvent. Discursul e actual și de atunci până astăzi nu s-a schimbat absolut nimic. Drept pentru care mi se pare mult mai important că tu ai venit aici să ne arăți că în tine e într-adevăr un talent, pe care cred că l-am văzut cu toții!”

Smiley și Pavel Bartoș au apăsat Golden Buzz-ul. “E un moment de fericire totală! Vă mulțumesc!”, a spus emoționat băiețelul. 

“Am făcut-o mândră pe mama!”, a adăugat Rareș după care a început să plângă.

Vezi momentul lui Rareș în materialul VIDEO de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni