Românii au talent 2022: X-treme Brothers, moment spectaculos de echilibristică pe scena talentelor

X-treme Brothers înseamnă: Coman Laurențiu, Coman Valentin și Dobre Ionuț. Lucrează împreună de 15 ani și întotdeauna le-a plăcut să facă lucruri extreme.

S-au cunoscut în 2002 la battle-uri de break dance, în trupe rivale. În 2009 s-au apucat de acrobații. Tot ce au făcut este autodidact, s-au inspirat de pe internet. Apreciază patru frați din Italia: Pelegrini Brothers, cu care sunt și buni prieteni. 

Au fost în Australia, Malaysia, Elveția, Germania, au ratat doar 2-3 țări europene, în rest au fost în toate. Au medalii de aur, argint și bronz. Anul trecut s-au întors din Las Vegas. Au dat un singur spectacol acolo și a venit pandemia. Aveau contract pe 5 ani, iar acum speră să se poată întoarce când se termină pandemia. 

Au venit cu niște idei originale pe care le păstrează pentru finală, pentru că ei cred că o să ajungă în finală. Au ceva special ce nu s-a mai făcut niciodată. Un număr pe care nu-l mai face nimeni din lume. Speră să fie pe podium. 

Laurențiu a avut o accidentare recentă și intervenție chirurgicală: tendon biceps. Visul lor este să câștige un premiu la festivalul de la Monte Carlo. 

Valentin face iluzionism, magie, trucuri cu cărți. Un alt vis al lor este să deschidă o academie de gimnastică acrobatică.

Băieții de la X-treme Brothers au fost aplaudați în picioare de jurați și întreaga sală. 

Mihai Bobonete: „M-aș uita la voi o oră. Mi se pare incredibil! Acum înțeleg de ce ați semnat pe 5 ani la Las Vegas...Sunteți foarte buni!”.

Vezi momentul integral pe VOYO

Emisiunea Românii au talent poate fi urmărită în avans cu 24 de ore pe VOYO

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni