Românii au talent 2022 - semifinala 2. Bianca Mihalcea, sensibilitate și emoție pe scena talentelor

Vineri seara, la Românii au talent, în cea de-a doua semifinală LIVE, Bianca Mihalcea a încântat din nou publicul cu un dans spectaculos.

Jurații au comentat momentul ei din semifinală. 

Dragoș Bucur: "Bianca, vreau să-ți spun că ești unul dintre concurenții mei preferați. În preselecții cred că ai fost mai cinstită cu ce simți. Nu pierde ce ai în interior". 

Andi: "Este extrem de talentată. Mi-a plăcut foarte mult. Meriți să ajungi în finală".

Când era mică a învățat mișcări de dans de la tatăl ei. Mama și tata au fost dansatori de dansuri populare. Mergeau în turnee în Irak, Egipt, așa s-au și cunoscut.

Tatăl ei s-a îmbolnăvit de cancer pulmonar pe când Bianca avea 11 ani. Mama a rămas singură, dar Bianca și-ar dori ca ea să-și găsească pe cineva.

După moartea tatălui, a plecat cu mama ei în Italia, cu gândul de a locui acolo. Au trăit în jur de 4-5 luni, dar pentru că mama nu a găsit de muncă, au fost nevoite să se întoarcă acasă. 

Și-au mai încercat norocul a două oară în Italia, pe când fata avea 13 ani. Atunci au rămas vreme de 6 luni. Dar nici de data aceasta nu a fost să fie. 

De doi ani s-a focusat mai mult pe dans. A încercat de toate: cântat, teatru, desen compoziție de poezii, dar cel mai mult îi place să danseze.

A venit să danseze la Românii au talent să îi implinească în primul rând visul tatălui ei și să își demonstreze și ei că poate mai mult.

Planul ei de viitor este să urmeze Facultatea de Psihologie. Dupa evenimentul dificil cu tatăl ei, cea mai mare grijă a ei a fost să fie bine mental, atât ea cât și mama, așa că a început să citească multe cărți de dezvoltare personală și psihologie.

Emoția transmisă prin dans de către Bianca a cuprins toată scena Românii au talent, iar jurații au fost impresionați și mișcați de povestea fetei. Andi a decis că acest moment „nu are voie să treacă pe lângă noi” și a apăsat butonul auriu.


Dacă v-a plăcut numărul Biancăi Mihalcea, o puteți vota AICI după START VOT

Show-ul poate fi urmărit, în direct, și pe VOYO.


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni