• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent 2022 - semifinala 2. Anamaria Buțurcă i-a cucerit, din nou, pe jurați. "Parcă a fost un vis!"

Românii au talent 2022 - semifinala 2. Anamaria Buțurcă i-a cucerit, din nou, pe jurați. "Parcă a fost un vis!"

Vineri seara, în cea de-a doua seminifinală LIVE a show-ului Românii au talent, Anamaria Buțurcă a oferit juriului și publicului un moment plin de sensibilitate. 

Jurații au comentat momentul ei din semifinală.  Andra: "A fost sublim! Mi-a ajuns la suflet". Dragoș Bucur: "A durat puțin momentul. Sper să te aud în finală". 

Anamaria face școala de asistenți medicali. În prezent studiază la Facultatea de Muzică din Timișoara. Muzica se trage din familie. Sora sa este mezzo-soprană, tatăl său cântă la pian și instrument de alamă, mama sa este altistă.

Anamaria a crescut cântând în biserică, a cântat într-un cor de copii, a continuat cu Facultatea de Muzică.

De mica a cântat, dar nu am știut că are o așa atracție spre muzica clasică. A făcut cursuri de canto câțiva ani, apoi a întrerupt, pentru că a avut niste probleme cu corzile vocale din cauza tehnicii. În ultimii doi ani nu a mai cântat din cauza problemelor. În aceasta vară a fost pentru prima dată la mare, iar experiența a marcat-o. A cântat pe faleza și și-a dat seama că asta e menirea ei.

Pentru ea, muzica nu este o meserie, nu câștigă bani din asta. Preferă să cânte doar pentru a împărtăși dragostea pentru Dumnezeu. Anamaria este adventistă de ziua a 7-a și spune că botezul este cel mai important eveniment pentru ea. Dorește să devină asistentă din iubirea față de oameni. 

Spune că asta este menirea oamenilor pe Pământ. Nu știe care este planul ei la Românii au talent, însă speră că o să afle. Nu a vrut să vină, nu ea s-a înscris. Colegii de la lucru nu îi dădeau pace, prietenii insistau, iar familia o susține.

Dacă v-a plăcut numărul Anamariei Buțurcă, o puteți vota AICI după START VOT

Show-ul poate fi urmărit, în direct, și pe VOYO.
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni