• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent 2022: Raisa Radu a primit Golden Buzz de la Mihai Bobonete: “Mă întreb dacă nu e un miracol?”

Românii au talent 2022: Raisa Radu a primit Golden Buzz de la Mihai Bobonete: “Mă întreb dacă nu e un miracol?”

Raisa este un copil fără studii muzicale, dar cântă extraordinar de bine. Nu a făcut lecții de canto pentru că nu i-a plăcut de profesoară.

Nici la festivaluri nu a participat pentru că nu a avut cine să o ducă. Cântă doar duminica la biserica din spatele blocului. Spune că acolo are clubul ei de fane, băbuțele care o ascultă la slujbă. Se duce să cânte la biserică pentru că nu are unde în altă parte. Așa și-a găsit încrederea si s-a gândit că poate face asta.

A venit la Românii au talent pentru că este visul ei încă de când era mică, însă mama credea că nu e pregatită. 

Mama Raisei este corporatistă. Pe tatăl său nu îl cunoaște. Mama este persoana cu care Raisa comunică cel mai mult, îi spune totul și este extrem de ințelegătoare.

Cel mai mare vis al ei este să reușească în muzică, să devină cântăreață. Nu crede că este dezavantajată că nu are studii muzicale, pentru că la ea muzica vine din suflet.  

Mihai Bobonete: “Nu înțeleg cum un copil de 12 ani poate să transmită atât de bine sau să găsească o cale prin care să mă răscolească pe mine ca adult. Mă întreb dacă nu cumva e un miracol? Dacă nu e peste un talent! Eu nici nu am auzit instrumentele, am auzit doar vocea! Momentul ăsta m-a răscolit total! Eu cred că tu meriți mai mult decât patru de DA”, a spus Mihai Bobonete, după care a apăsat butonul auriu. 

“Are un talent deosebit! Nu este o altă cântăreață. Iar eu cred că este câștigătoarea Românii au talent de anul acesta”, a conchis Mihai Bobonete. 

Vezi momentul integral pe VOYO

Emisiunea Românii au talent poate fi urmărită în avans cu 24 de ore pe VOYO

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni