• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent 2022: Nicolae Andronic le-a cântat juraților o melodie de la Depeche Mode: "N-a fost bine deloc!"

Românii au talent 2022: Nicolae Andronic le-a cântat juraților o melodie de la Depeche Mode: "N-a fost bine deloc!"

A început să cânte în anii 90 când petrecea în discotecile nou apărute în București. Cum ieșea din tură, se ducea la discotecă unde asculta Depeche Mode, Erasure și The Cure. 

Avea gașcă de depeche-ari cu care ieșea seară de seară. Spune că existau mai multe găști în anii 90 (depeche-ari, metaliști și rapperi). Pe vremea aceea, Nick lucra la Poliția Capitalei și uneori se ducea la club în uniformă de polițist pentru că abia ce ieșea din tură. Făcea senzație când dansa îmbrăcat în uniformă. Din acel moment a început să cânte piesele favorite. Nu are studii muzicale și nu a cântat niciodată în fața publicului.

Este căsătorit și are un băiat de 17 ani. Nu se mândrește cu muzica pe care fiul o ascultă, manele și trap. Soția nu este încântată de faptul că el a venit la Românii au talent, pentru că este de părere că o să se facă de râs. Ea crede că el nu are voce. 

S-a hotărât să vină la Românii au talent să se distreze, nu crede că mai poate deveni cântăreț la vârsta asta. Mereu a fost bufonul clasei și își dorește să fie în centrul atenției.

Ediția integrală Românii au talent se vede și pe VOYO

 

 

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni