Românii au talent 2022: Marius Mateș, o poveste despre încercările vieții în pași de dans

Marius lucrează 8 ore pe zi în marketing și 8 ore la compania lui de dans. Spune că talentul lui e mai mult muncă.

A început de la Casa de Cultura din Bacău, apoi după ce a câștigat de trei ori la rând cupa Red Bull, a dansat pe diferite scene internaționale. 

Recent, în 2019 a făcut parte dintr-un eveniment pentru Olimpiadele din 2024. Apoi a ajuns în Anglia și stă acolo de 11 ani. Așa a ajuns să danseze pe scene cum ar fi Sadler’s Wells.

Recent a făcut o coregrafie pentru prințul Charles, în Țara Galilor. Prințul venise în vizită, iar Marius a lucrat cu anumite organizații din oraș pentru a face ceremonia de deschidere. A făcut o coregrafie cu forme de sport extrem.

Visul lui ar fi să poată inspira copiii sau persoanele care au posibilități mai puține, să descopere acest dans. A fost și în China la olimpiade. A ieșit pe locul 19, a fost prima dată când s-a ținut Olimpiada de Breaking cu 122 de țări.

Tatăl lui Marius a plecat în Israel, când Marius s-a născut și l-a cunoscut abia când avea 5 ani și sora lui 3 ani. Mama lui a plecat și ea din țara când avea el 14 ani. Tata era deja în Italia și a mers și ea după el. Marius a rămas acasă cu sora și cu verișoara lui. Dansul l-a ajutat foarte mult să vadă viață într-un alt mod, să aibă o energie pozitivă.

Andi: “Tu ești excepțional!”

Mihai Bobonete: “Mi-a plăcut atât de tare încât nu puteam să mă mișc. Am rămas înlemnit!”.

Urmărește emisiunea integrală pe VOYO.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni