• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent 2022: Larry Freddy, apariție excentrică în fața juraților: "Ne-ai adus aminte de Revelion!"

Românii au talent 2022: Larry Freddy, apariție excentrică în fața juraților: "Ne-ai adus aminte de Revelion!"

Larry Freddy, pe numele real Răzvan Ghiță, e actor, interpret de muzică ușoară și asistent medical. Va presta cu un cuplet artistic gen teatru de revistă.

Talentul lui este actorie tip musical. Dar nu-i place să danseze. Crede că moștenește talentul de la tatăl său, care a decedat. Acest talent înseamnă pentru el un mod de a trăi, un motiv de a fi. 

Este absolvent al Academiei de Arte Luceafărul București și licențiat la Universitatea de Artă Teatrală și Cinema Tg. Mureș. 

Idolii săi sunt Mireille Matieu, Maurice Chevalier, Marina Florea, Corina Chiriac și Silvia Dumitrescu. A mai fost la câteva festivaluri în calitate de participant și a luat premii speciale. A luat și premiul 1 la emisiunea Stea pentru o zi la TVR 1, în 1998. Atuul lui este fața. Visul lui este să cânte și să facă actorie.

Cel mai fericit moment din viață lui, și cel mai important, este că s-a născut. Peste vreo 5 ani va ieși la pensie și atunci chiar vrea să se ocupe serios de carieră. Vrea să cânte și să joace. O altă dorința este să slăbească.

Ediția integrală Românii au talent se vede și pe VOYO

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni