• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent 2022: Konstantin Belenkii (Matrix), acrobații spectaculoase pe scenă: “E de pe altă planetă!

Românii au talent 2022: Konstantin Belenkii (Matrix), acrobații spectaculoase pe scenă: “E de pe altă planetă!

Konstatin este actor. S-a născut în orașul lovit de meteorit, Chelyabinsk. A plecat în Moscova să facă actorie, dar banii nu îi ajungeau să trăiască de la o lună la alta.

Într-o zi, întâmplător sau nu, s-a organizat un casting pentru un circ ambulant. A luat proba și a fost selectat pe post de actor-dansator. Acolo a văzut toate formele de acrobație, a trecut prin toate și a învățat singur. 

Astfel a aflat și de cyr wheel. I-a plăcut mult, a studiat singur. A ales cercul pentru că a vrut să aibă un moment solo, al lui. A exersat și a reușit să își creeze propriul moment. Când a realizat că e foarte bun în asta, a lăsat circul și și-a creat propriul program artistic pe care îl prezintă la tot felul de spectacole în Rusia. 

Personajul Matrix e creat recent și a venit cu el pentru că urmează lansarea unui nou film Matrix. Spune că nu amețește, dar a căzut de un million de ori până a ajuns în punctul în care e acum. Se bazează foarte mult pe simțuri. Cu ochelarii nu vede aproape nimic, dar nu vrea să renunțe la ei pentru că fac parte din personaj. 

A venit la Românii au talent pentru că îi place să fie pe scenă. A vrut să îl vadă și oamenii din țara lui Dracula. Știa despre România că e o țară cu multe castele și avea o anumită imagine în cap.  A  fost surprins cumva când a ajuns și a văzut oameni normali și o țară normală. Dorința lui este să inspire oamenii.

Pavel Bartoș: „E de pe altă planetă!”

Andi: „Ai avut o super idee să duci numărul ăsta de acrobație către Matrix, parcă vedeam scenele din film. Foarte tare ideea, excepțional pusă în practică!”

Vezi întreaga prestație pe VOYO.

Emisiunea Românii au talent poate fi urmărită în avans cu 24 de ore pe VOYO

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni