Românii au talent 2022: Klek Entos, un număr de magie cum nu s-a mai văzut pe scena talentelor

Klek este un magician mascat, iar numele lui real este David Stone. Este un actor și scriitor cunoscut. A fost finalist la France Got Talent. 

Când avea 19 ani, un coleg de școală l-a învățat câteva trucuri cu cărți. A câștigat campionatul francez de magie când avea doar 23 de ani. A câștigat și premiul Gold Dove când avea 24 de ani la Campionatul European de Magie. Klek nu a menționat niciodată nimic despre familia lui în public. 

A studiat filosofia la Amiens University. După absolvire, Klek a făcut din magie o profesie. În 1995 a avut o colaborare cu un magician francez pe nume Stephane Jardonnet. Această colaborare a fost apreciată în America și i-a servit în a deveni un magician de succes.

A început să aibă show-uri la restaurante de top în Saint Tropez și în toată Riviera franceză. În prezent, este cel mai faimos magician francez. 

Ține seminarii și are show-uri peste tot în lume. A făcut un film în colaborare cu Jean Luc Bertrand care a avut un mare succes. A scris și o carte despre secretele magiei care a avut, de asemenea, un succes răsunător.

Urmărește emisiunea integrală pe VOYO.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni