• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent 2022 FINALA: Emanuel Ion a încântat publicul și juriul cu o piesă scrisă chiar de el

Românii au talent 2022 FINALA: Emanuel Ion a încântat publicul și juriul cu o piesă scrisă chiar de el

Emanuel Ion a oferit un moment memorabil în marea finală Românii au talent. Tânărul a cântat o compoziție proprie “Dă-mi bucurie”. 

Jurații nu s-au bucurat doar de măiestria cu care cântă la clape, ci și de vocea sa. 

Dragoș Bucur: ”Eu aș vrea să îți spun două lucruri. Primul - ai spus că te străduiești în fiecare zi să fii un băiat normal. Nu te mai strădui. Tu ești un copil supranormal. Celălalt lucru - sunt artiști care pe scenă aleg să vorbească despre lucrurile care îi interesează. Tu ai ales să vorbești despre Dumnezeu. Mi se pare foarte important.”

Andra: ”Mă uimești cu fiecare apariție a ta. Ai spus atâtea lucruri care m-au emoționat. Mă emoționează când ai spus că nu vreau mila voastră. Mă bucur că am putut să-ți ofer atâta bucurie. Sunt aici, cu tine”.

Emanuel a primit Golden Buzz de la Andra în preselecții, iar votul publicului l-a făcut finalist Românii au talent.  Emanuel Ion are 15 ani și este din Nazarcea, Constanța. Adolescentul este nevăzător din naștere. Cântă la 5 instrumente: orgă, acordeon, chitară, chitară bass și tobe. Totul a pornit la 4 ani, când a început să cânte la o orgă de jucărie. Nu își explică cum de știe unde să apese. Spune că mâinile parcă îi sunt călăuzite.

Studiază la un liceu normal și spune că este mai bine așa. Deși îi este mai greu pentru că a fost necăjit de către colegi și nici școala nu este pregatită pentru elevi ca el.

Emanuel spune că lucrurile astea l-au călit și l-au maturizat. Vrea să demonstreze atât persoanelor nevăzătoare, cât și persoanelor fără un handicap, că se poate chiar dacă ai o deficiență. 

Dacă vrei ca Emanuel Ion să câștige marea finală Românii au talent, votează-l AICI după START VOT

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni