Românii au talent 2022: Familia Tăbuș și Ansamblul Dor de tei au dansat cu foc pe scenă talentelor

Părinții lui Rareș sunt dansatori profesioniști și au o școală de dans în Galați. 

Rareș este băiatul cel mare al familiei și are 6 ani. A început să danseze la 2 ani, inspirat de ce vedea în casă. De jumătate de an a început să cânte la fluier.

Virgil, tatăl, are 39 de ani s-a născut în Galați și la 17 ani a început să facă dansuri populare. De atunci și-a construit o meserie din dans. A colaborat cu 3 ansambluri însă din cauza pandemiei a fost obligat să se angajeze. Acum este subofițer operativ la ISU Galați. A făcut și Facultatea de Arte și este colaborator la Teatrul Dramatic Galați. Și-a cunoscut soția, Diana, într-un ansamblu de dans, a fost partenera sa.

Soția a absolvit Facultatea de Arte la secția Balet. Este angajată într-un ansamblu popular însă se ocupă și de școală de dans pe care o deține, alături de soț. Diana este în anul 3 la Actorie și spune că dorește să joace în spectacole alături de Virgil. Se mândresc că țin în viață dansul popular. Au reușit să organizeze flashmob-uri de dansuri populare de 200-300 de persoane.

Ei spun că artele sunt vocația lor, se încarcă din toate activitățile artistice pe care le desfășoară. Mezinul familiei Tăbuș are 2 ani și 5 luni și se pare că și acesta are valențe în ale dansului.

Ediția integrală Românii au talent se vede și pe VOYO

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni