• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent 2022: Ecaterina Dosan și Iulian Țurcanu au pus în scenă un dans pasional: “Superlativ, clar!”

Românii au talent 2022: Ecaterina Dosan și Iulian Țurcanu au pus în scenă un dans pasional: “Superlativ, clar!”

Ecaterina este dansator profesionist și antrenor de dans. De mică dansa acasă, la zile de naștere și la grădiniță, iar la 6 ani mama a dus-o la un curs de dans. Și părinții ei sunt pasionați de dans. A avut o ascensiune rapidă.

Dansul este pentru ea sensul vieții. Este membru al World Dance Council, unde este acreditată ca și arbitru internațional, membru al International Dance Sport Association, unde este acreditată ca profesor de dans internațional. 

A luat locul 5 la World Championship Golden Gate în Siberia, e semifinalista Latin Showdance în Germania, semifinalista la Campionatul European Latin Dance în Bulgaria, Dublă campioană națională a Moldovei la categoria Latin Dance. Spune despre ea că este muncitoare, ambițioasă, sufletistă și responsabilă. 

Iulian a început să danseze  la 9 ani, a fost ideea tatălui lui. A început în ansamblul “Codreanca”, apoi a făcut parte din “Theodor show balet”, iar din 2013 și-a înființat clubul lui de dans. Dansa doar de 2 luni când a obtinut locul 12 la nivel național. A făcut parte și din baletul emisiunii “Dansez pentru tine”, a participat la “Românii au talent” cu trupa Black and White și la “So you think you can dance”, Ucraina.

A studiat 3 luni pe Broadway. Împreună cu campionul Yvan Yudin, campion rock’n’ roll acrobatic în Rusia, au deschis în Republica Moldova “Federația de Rock ‘N’Roll acrobatic”.

Ecaterina și Iulian i-au fermecat pe jurați cu dansul lor și au trecut în etapa următoare cu 4 de DA.

Vezi momentul integral pe VOYO

Emisiunea Românii au talent poate fi urmărită în avans cu 24 de ore pe VOYO


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni