• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent 2022: Cristophe Servas, un talent atipic! Tânărul transformă orice obiect în instrument muzical

Românii au talent 2022: Cristophe Servas, un talent atipic! Tânărul transformă orice obiect în instrument muzical

Cristophe transformă gunoiul, tot felul de obiecte pe care oamenii de obicei le aruncă, în instrumente muzicale. În prima faza repară obiectele și apoi le dă o funcție muzicală. Poți să mături și să cânți la flaut cu aceeași mătură. 

Sunt mulți artiști care transformă diverse obiecte în instrumente muzicale și asta îl inspiră, dar conceptul lui vizează un nou ciclu de obiecte și o funcție nouă, magică.

Pentru el, acest talent înseamnă că e util la ceva. Este experimentarea unei alternative poetice a poluării. Stricat sau poate vechi, nu există obiect inutil și nimic nu “moare” cu adevărat. Este autodidact. Iubește instrumentele muzicale de la 15 ani.

E bucuros că a ajuns să le construiască și să compună cu ele. Visul lui este să transforme insula de plastic ce plutește în ocean într-o orchestră simfonică. Cel mai fericit a fost când a locuit printre cai și copaci. Christopher a mai fost și la France Got Talent. E prima dată când vine în România.

Lui Christophe i se spune și “Fiul flautului”, iar jurații au rămas impresionați de momentul său. Printre “instrumentele” la care a cântat pe scenă enumerăm: peria de WC, pompă de desfundat chiuveta sau un băț de schi.

Smiley:Nu am mai văzut așa ceva în viața mea!”.

Andra: „Tu îți dai seama cât de talentat ești și ce ureche muzicală poți să ai ca să creezi muzică din orice lucru pe care îl găsești! E incredibil! Jos pălăria în fața ta!”.

Andi: „Creativitate maximă și execuție impecabilă! Niciodată nu mi-am pus problema că poți face ceva atât de frumos cu o perie de WC”.

Vezi momentul integral pe VOYO

Emisiunea Românii au talent poate fi urmărită în avans cu 24 de ore pe VOYO


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni