• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent 2022: Chiar dacă e la început de drum, Maria Jalbă i-a cucerit pe jurați cu interpretarea sa

Românii au talent 2022: Chiar dacă e la început de drum, Maria Jalbă i-a cucerit pe jurați cu interpretarea sa

Maria cântă de aproape un an și jumătate. A venit la preselecții alături de vocal coach-ul ei. Are doua fetițe, de doi și 4 ani jumătate. Trebuia să se întoarcă la muncă după concediul de maternitate, dar nu se mai regăsea.

Așa că după o discuție cu soțul, care a încurajat-o să facă ce își dorește în viață, Măria a hotărât să își dea demisia și să înceapă orele de canto.

Trăiește din cele câteva evenimente la care mai cântă. E freelancer. A cântat și la nunta unui verișor și la o terasă pe malul mării. Maria a fost și la preselecțiile Superstar, însă nu a trecut mai departe.

Soțul ei este navigator. Mama e profesoară, tata este șofer de tir. Își dorește foarte mult să ajungă să cânte într-un band. 

Părinții ei nu au fost de acord să cânte, așa că au ghidat-o spre Facultatea de Politehnică. Apoi, Maria s-a angajat ca optometrist. Soțul este acum plecat în China, pe mare, dar știe că Maria a venit la preselecții și este fericit pentru ea. Una dintre pasiunile ei este să modeleze lut polimeric. 

Ediția integrală Românii au talent se vede și pe VOYO

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni