Românii au talent 2022: Adrian Oiță & Bianca Enache s-au sincronizat perfect pe scena talentelor

Dansează împreună de 3 ani și jumătate. Bianca face dans sportiv de 9 ani. Cand avea 5 ani a început cu dans modern combinat cu balet. Adrian a început de la 4 ani cu dansul sportiv, dar de performanță de la 7 ani.  

Bianca spune că momentul în care și-a găsit primul partener a fost foarte motivată, și-a dat seama că poate să facă asta serios. 

Dacă ar putea, Adrian ar face dans toată viața. Dar își dorește să se facă si polițist. Spune că ar vrea să fie polițistul dansator. 

Bianca se vede doar dansând, dar dacă ar fi să facă si altceva, ar face psihologia. Îi place să asculte problemele oamenilor și să se implice și să îi ajute. Știe că și dansul este terapeutic.

Dansul este activitatea lor constantă. Fără să își dea seama, Bianca se trezește că dă din picior sau încearcă scheme noi. 

Despre dansul lor: au vrut să iasă din zona lor de confort. Un dansator adevărat este versatil, dansul nu înseamnă doar tehnica. 

Bianca spune că ce vor face pe scena la Românii au talent este o provocare pentru ei, pentru că în dans trebuie să fii extrem de expresiv.

Cei doi au primit aplauze din partea juraților și patru de DA.

Urmărește emisiunea integrală pe VOYO

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni