• PRO TV
  • Românii au talent 2022: Acrobata Corina Robu i-a lăsat fără cuvinte pe jurați: “Extrem de riscant numărul!”

Românii au talent 2022: Acrobata Corina Robu i-a lăsat fără cuvinte pe jurați: “Extrem de riscant numărul!”

A început să practice gimnastică la vârstă de 5 ani și a făcut parte din Lotul Național de Gimnastică. A stat 4 ani la Deva, a muncit mult și a început să facă performanță. 

A câștigat la Campionatul Național de la Focșani, a luat 5 medalii de aur și era deseori comparată cu Nadia Comăneci. În timpul unui cantonament și-a rupt mâna, a avut triplă fractură și asta a însemnat finalul carierei sale. A fost cu atât mai tragic cu cât urmă să meargă la Olimpiada de la Los Angeles.

S-a reapucat de gimnastică după 6 luni, însă pauză și-a spus cuvântul. La Circul Globus a ajuns dintr-o întâmplare, avea colege foste gimnaste care lucrau acolo, le-a văzut și s-a îndrăgostit de circ. Din 1988 a lucrat la Circul de Stat până în 2002, apoi s-a impreseriat singură.

A făcut parte din Circul Național din Irlanda, a avut spectacole în toată lumea. Are un băiat care este tot artist de circ. Și nora este în același domeniu.

În acest moment nu mai lucrează, pentru că a simțit nevoia să se odihnească. A venit la Românii au talent pentru că a fost cea mai mare dorință a soțului său. Acesta era tare mândru de ea și a rugat-o să mai participe o dată. (a mai fost în sezonul 3).

Nu a mai apucat să o vadă pentru că acesta a decedat între timp. Corina îi simte lipsa foarte mult, deși nu erau căsătoriți de foarte mult timp.  Mircea Robu, fostul soț, a fost directorul circului de stat.

Urmărește emisiunea integrală pe VOYO.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni