• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent 2021: Xenia Tacu a adus sărbătoarea pe scena talentelor. Interpretarea ei la nai a stârnit ropote de aplauze

Românii au talent 2021: Xenia Tacu a adus sărbătoarea pe scena talentelor. Interpretarea ei la nai a stârnit ropote de aplauze

Xenia este elevă și vine din orașul Bălți, Republica Moldova. Ea știe să cânte la mai multe instrumente, dar a îndrăgit mai mult naiul și saxofonul. 

În copilărie, medicii i-au recomandat fratelui ei să învețe să cânte la instrumente de suflat, iar părinții i-au luat un nai. Fata îl lua pe furiș și, fără să știe notele muzicale, doar ascultând melodii la televizor, cânta după naistul Gheorghe Zamfir. 

A studiat apoi naiul la școala de Arte Ciprian Porumbescu, dar spune că nu se oprește aici și că va studia mai departe și alte instrumente. Visul ei este să devină o artistă cunoscută la nivel internațional. Este foarte încântată că o înregistrare de-a sa a atins un număr de peste un milion de vizualizări. 
 
Dacă ar câștiga marele premiu, Xenia spune că ar sponsoriza casa de cultură din localitatea natală, ar deschide o școală de muzică și un studio de muzică performant. Printre pasiunile ei mai sunt desenul și limbile străine. 
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni