Românii au talent 2021: Xenia Tacu a adus sărbătoarea pe scena talentelor. Interpretarea ei la nai a stârnit ropote de aplauze

Autor: Diana Oprea
Data: 05 Aprilie 2021

Xenia este elevă și vine din orașul Bălți, Republica Moldova. Ea știe să cânte la mai multe instrumente, dar a îndrăgit mai mult naiul și saxofonul. 

În copilărie, medicii i-au recomandat fratelui ei să învețe să cânte la instrumente de suflat, iar părinții i-au luat un nai. Fata îl lua pe furiș și, fără să știe notele muzicale, doar ascultând melodii la televizor, cânta după naistul Gheorghe Zamfir. 

A studiat apoi naiul la școala de Arte Ciprian Porumbescu, dar spune că nu se oprește aici și că va studia mai departe și alte instrumente. Visul ei este să devină o artistă cunoscută la nivel internațional. Este foarte încântată că o înregistrare de-a sa a atins un număr de peste un milion de vizualizări. 
 
Dacă ar câștiga marele premiu, Xenia spune că ar sponsoriza casa de cultură din localitatea natală, ar deschide o școală de muzică și un studio de muzică performant. Printre pasiunile ei mai sunt desenul și limbile străine. 
 
FULLSCREEN
Românii au talent 2021: Xenia Tacu a adus sărbătoarea pe scena talentelor. Interpretarea ei la nai a stârnit ropote de aplauze
  • /

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies