Românii au talent 2021: Valeriu Nichitean a stârnit hohote de râs cu pilda sa și prietenii necuvântători de pe scenă

Autor: Alina Popa
Data: 05 Martie 2021

Valeriu este poet și scrie poezie în vers clasic din punct de vedere structural, dar de multe ori cu tematică modernă. Și-a descoperit talentul în mod natural. Din copilărie se joacă cu limbajul, cu elasticitatea lui și analizează cu fascinație cuvintele și înlănțuirea lor.

Moștenește talentul de la tatăl său, care mai scrie câte un catren ocazional. I-ar plăcea să lanseze un volum tată-fiu într-o bună zi. O moștenește însă și pe mama, ca spirit artistic. A fost profesoară de arte plastice. Toată lumea îl încurajează la modul teoretic, dar puțini la modul activ. Îi vine în minte numele unei colege de la cenaclul "Vox Napocensis", Monica, care întotdeauna l-a încurajat. Ar mai fi și familia Stescu, inițiatorii proiectului "Faces of Autism", în care este implicat.

Valeriu a mai apărut pe scena de la Românii au talent, dar cu un alt fel de număr, de jonglerii. E sigur că acum are șanse mai mari ca poet, decât ca jongler. 

Valeriu suferă de sinfromul Asperger și ocazional de depresie. Cel mai mare vis al său este să-și întemeieze o familie. Cel mai mare regret este că a acceptat să se despartă de iubirea vieții sale, în 2010. A știut atunci că este o decizie pe care o va regreta profund.

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe https://voyo.protv.ro/

FULLSCREEN
Românii au talent 2021: Valeriu Nechitean
  • /
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies