• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent 2021: Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury. Interpretarea sa i-a uimit pe jurați

Românii au talent 2021: Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury. Interpretarea sa i-a uimit pe jurați

Valentin Alexiu este consilier cultural în comuna Miroslava, județul Iași. Bărbatul spune că a început să cânte de la patru ani și jumătate, dar în jurul vârstei de 15-16 ani a realizat ce voce puternică are.

Într-o zi, era în baie când a ridicat vocea atât de sus „încât colțul de la oglindă a căzut”. A urmat Școala Populară de Artă din Suceava, apoi Conservatorul în Iași, la clasa profesorului George Solovastru. Valentin mai știe să cânte la chitară și la orgă. De asemenea, imită vocile unor artiști precum Pavarotti, Ștefan Hrușcă, Vasile Șeicaru. 

În anul 1985 a făcut parte din Cenaclul Flacăra, a cântat la multe evenimente și petreceri. A avut importante colaborări cu artiștii consacrați printre care Ștefan Hrușcă, Gabriel Dorobanțu, Victor Socaciu, Vasile Șeicaru și cântărețul italian Umberto Tozzi.  
 

”E foarte clar că ai niște calități vocale extraordinare. Ai atins niște note impresionante ...Sunt în continuare un fan al dumneavoastră și al vocii dumneavoastră”, i-a spus Smiley 



Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro!
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni