Românii au talent 2021: Trupa Ustix Generation a prezentat o coregrafie inedită pe scena talentelor

Dennis este din Danemarca. A lucrat în Japonia și thailanda ca instructor de dans. El îi formeaza pe alții care devin și ei instructori de dans la rândul lor. 

Bărbatul a lucrat ca instructor de dans în toată lumea și nu a locuit niciodată în acelasi oraș prea mult timp. 

Dennis și Denisa s-au cunoscut la un eveniment sportiv în Brașov. El era pe scenă, se pregătea. Prietenele Denisei îl tot urmăreau și îi spuneau ei să îl abordeze. S-au împrietenit și s-au întâlnit după ceva timp în Germania și au început să formeze un cuplu.

Lui îi plăcea mult vremea din România și a venit cu ideea să se mute aici. Sunt împreună de 5 ani și au un băiețel de un anișor.

Denisa avea deja sala ei de dans in Arad, așa că Dennis a început să facă clase. A format o trupă de copii și în două luni a adunat 120 de copii.  

Pandemia i-a ținut mult în loc. A fost greu pentru că a trebuit să danseze afară, în curtea lor.

Fac o combinație între dans, fitness și joc de culori cu bețe de tobă. Începând de la cursurile simple de dans-fitness, au ajuns la un show de dans-drumming-stomp cu fitsticks, care sunt niște bețe de tobă.

Au încercat o mulțime de mișcări pe diferite ritmuri, au creat fișe cu culori pentru combinații unice de bătăi, au introdus diverse accesorii în dans și în final au ajuns la un produs unic, dinamic și interesant

Vor ca oamenii să vadă câte pot face, că momentul lor este unic. Copiii își doresc un Golden Buzz.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni