Românii au talent 2021: Trupa Diamonds a dat dovadă de grație, artă și sincronizare perfectă

Din trupa Diamonds fac parte tineri cu vârste cuprinse între 13 și 19 ani. Cei 17 membri vin din Sighișoara. Numele grupului a fost ales de profesor, care îi consideră pe dansatori diamantele lui, pe care încearcă să le șlefuiască pentru a dobândi o strălucire intensă. Ei spun că sunt o famlie.

S-au cunoscut la Clubul Copiilor din oraș, la cercul de dans modern condus de Câmpian Cornel. Au participat la o preselecție și au fost aleși să facă parte din trupa de performanță. În formula actuală, dansează de 7 ani.

Momentul în care pandemia a despărțit grupul a fost extrem de greu. Neavând voie să se vadă unii cu alții, decât prin video, și-au dat seama cât de mult le lipsesc întâlnirile față în față. Iar când au putut să se antreneze din nou, chiar dacă în locuri mai puțin obișnuite, nu a mai contat nimic, nici măcar vremea de afară. 

Idolii lor sunt trupa de dans mai mare din cadrul clubului, trupa K-boom, fostă participantă la emisiunea Românii au talent, care este și multiplă campioană națională, europeana și recent (anul 2019) campioană mondială. Pentru membrii trupei Diamonds aceștia reprezintă un model demn de urmat.

Atuurile lor sunt carisma, energia, dinamica, devotamentul și sincronul. Cel mai fericit moment, trăit împreună, a fost câștigarea locului 1 la prima participare la un campionat European de dans, în 2017.

Visul lor ca grup este să îi depășească pe cei din trupa mai mare, să fie arătați la TV și lumea să-i cunoască. Dacă ar câștiga premiul cel mare, și-ar cumpăra un autocar privat ultramodern pe care să scrie numele trupei, pentru a se putea deplasa la concursuri atât în țară, cât și în străinatate.

 


 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni