Românii au talent 2021: The Skating Duo a făcut un spectacol pe cinste, dansând pe role

După 25 de ani de patinaj pe gheață, Adam Jukes și Natalia Sinkiewicz au vrut să încerce același act pe un teren unde să nu fie limitați de existența gheții. Spun că rolele sunt mult mai distractive decât patinele pentru că poți practica numărul oriunde. 

În ultimii câțiva ani, Adam a avut mai multe partenere pentru numărul său artistic pentru că a vrut să învețe diverse tehnici practicate de alți profesioniști și spune că a furat de la fiecare câteva trucuri care l-au ajutat să se dezvolte și să ajungă la nivelul la care este astăzi.

Adam este într-o permanentă competiție cu sine însuși și încearcă să vină cu metode inventive de a combina patinajul cu alte elemente de spectacol. Visul său este să ajungă să performeze pe helipad-ul de la Burj Khalifa.

Cele mai frumoase momente ale vieții sale de până acum sunt nașterea fiicei sale, participarea la BGT, unde a ajuns în semifinale, și șansa de a performa cu Cirque du Soleil.

E pasionat și de fitness, iubește antrenamentele la sală și să ajute alți oameni să se pună într-o formă fizică mai bună, prin sport, nutriție și un stil de viață mai sănătos.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni