Românii au talent 2021: The Skating Duo a făcut un spectacol pe cinste, dansând pe role

Citeste mai mult despre: Romanii au talent 2021, The Skating Duo,
Data: 01 Martie 2021

După 25 de ani de patinaj pe gheață, Adam Jukes și Natalia Sinkiewicz au vrut să încerce același act pe un teren unde să nu fie limitați de existența gheții. Spun că rolele sunt mult mai distractive decât patinele pentru că poți practica numărul oriunde. 

În ultimii câțiva ani, Adam a avut mai multe partenere pentru numărul său artistic pentru că a vrut să învețe diverse tehnici practicate de alți profesioniști și spune că a furat de la fiecare câteva trucuri care l-au ajutat să se dezvolte și să ajungă la nivelul la care este astăzi.

Adam este într-o permanentă competiție cu sine însuși și încearcă să vină cu metode inventive de a combina patinajul cu alte elemente de spectacol. Visul său este să ajungă să performeze pe helipad-ul de la Burj Khalifa.

Cele mai frumoase momente ale vieții sale de până acum sunt nașterea fiicei sale, participarea la BGT, unde a ajuns în semifinale, și șansa de a performa cu Cirque du Soleil.

E pasionat și de fitness, iubește antrenamentele la sală și să ajute alți oameni să se pună într-o formă fizică mai bună, prin sport, nutriție și un stil de viață mai sănătos.

FULLSCREEN
Românii au talent 2021: The Skating Duo au făcut un spectacol pe cinste cu ajutorul patinelor cu rotile
  • /

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies