• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent 2021: Stephanie Kiss, aplaudată în picioare de toți jurații: “Ești extraordinară!”

Românii au talent 2021: Stephanie Kiss, aplaudată în picioare de toți jurații: “Ești extraordinară!”

Și-a descoperit talentul când avea 8 ani și cânta mult prin casă. A studiat la Liceul din Arte din Satu Mare, iar apoi la Academia de Muzică din Cluj.   

Muzica este totul pentru ea. Simte că vocea ei este pentru pop rock și îi plac mult musicalurile. I-ar plăcea să se facă actriță. 

 A fost plecată în Anglia, unde a stat doar trei luni. Nu s-a integrat și a avut un job scurt într-o pizzerie. A fost plecată cu părinții. Aveau planuri mari să rămână acolo dar nu le-a plăcut.

Tatăl este mecanic, iar mama lucrează ca vânzătoare. Amândoi au voce, dar n-au îndrăznit niciodată să spere la mai mult. Este prietenoasă și deschisă și crede că muzica este modalitatea prin care poate ajunge la sufletele oamenilor.

A avut mereu probleme cu încrederea în sine. Credea că nu este destul de bună. Faptul că a participat la mai multe evenimente a ajutat-o să prindă curaj. 

A studiat pian, chitară și flaut. Știe puțin din fiecare, dar spune că nu excelează. Participă la Românii au talent pentru că știe că e singura șansă să devină cântăreață. 
 

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni