• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent 2021: Sorin Bivolaru, moment umoristic pe scena talentelor: “Sunteți simpatic. Aveți farmec!”

Românii au talent 2021: Sorin Bivolaru, moment umoristic pe scena talentelor: “Sunteți simpatic. Aveți farmec!”

Sorin a participat în sezonul 8 la Românii au Talent din întâmplare, după ce a urcat pe scenă în timpul unei pauze între filmări și a început să spună glume. Reacțiile oamenilor au fost atât de bune, încât Sorin s-a hotărât să participe.

El are experiența scenei, căci a participat la toate emisiunile de umor de după anii 90 - Banc show, Ora 1 a venit, etc.

I-a plăcut mereu să facă oamenii să râdă. Spune că bunicul său era o persoană amuzantă, care spunea multe glume. Și-a cucerit și soția cu felul său de a fi. Spune că dacă faci o femeie să râdă, înseamnă că ai o bilă albă.

De când a ieșit la pensie a început să participe la diverse casting-uri și a prins roluri în reclame, emisiuni de fake reality sau figurație la emisiuni tabloid.

A lucrat 20 de ani la electronică, iar din 97, după ce uzina a dat faliment, s-a angajat consilier financiar în bancă. Chiar dacă în bancă atmosfera era mai sobră, Sorin nu se abținea să le mai arunce câte o glumă clienților.

În timpul sărbătorilor de iarnă își pune costumul de Moș Crăciun și bucură copiii. Face asta de 16 ani și spune că nu se rezumă la a întreba copiii ce-și doresc drept cadou sau ce-și doresc să devină când ajung mari. Este important pentru el să îi facă să creadă din nou în magia crăciunului. A fost invitat să vină ca Moș Crăciun și la celebrități acasă: Maria Buză, Mugur Isărescu, Adrian Sârbu, Dana Război, etc.

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni