Românii au talent 2021 - semifinala 1. GIM a transmis un nou mesaj plin de emoție: ”Când o ușă se închide, se deschide alta”

Citeste mai mult despre: Romanii au talent, Gim, semifinala,
Data: 14 Mai 2021

În preselecții, GIM și-a cântat durerea și suferința, iar emoția pe care a reușit să o transmită a fost răsplătită cu un Golden Buzz din partea lui Florin Călinescu. În această seară a venit cu o nouă melodie, prin care și-a cântat speranța într-un viitor mai bun. 

”Nu am fost tot timpul bun, dar ăsta e rolul meu să ajut, pentru că am fost ajutat”, spune băiatul care a crescut în orfelinat. Cu melodia din această seara, GIM a vrut să arate că este un tânăr curajos care știe ce își dorește de la viață. 

”Sper ca această piesă să fie un medicament pentru mine, dar și pentru cei de acasă”, a spus GIM înainte de a păși pe scenă. 

Profund impresionat, Andi a comparat interpretarea lui cu un musical de pe Broadway. ”Ai urcat câteva trepte mai sus. Fără să îți dai seama îți descoperi viitorul”, i-a spus juratul. 
 
”Muzica vindecă toate rănile...văd speranțe în tine, ești minunat”, a menționat Andra. 
 
Alexandra Dinu i-a mărturisit că a fost impresionată de povestea lui de viață, dar și de ideea de a construi o casă de copii. 


”Arta adevărată se naște din durere. Am rămas profund impresionată de povestea ta din preselecții. Poate pentru tine a fost o luptă mult prea grea, dar crede-mă ești un învingător. Am fost impresioantă de ideea ta de a construi o casă de copii. Dacă există cineva care dorește să sprijine această inițiavită, sper să o facă”, a spus Alexandra. 


 

FULLSCREEN
Românii au talent 2021 - semifinala 1. GIM a transmis un nou mesaj plin de emoție: ”Când o ușă se închide, se deschide alta”
  • /
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies