• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent 2021 - semifinala 1. Bianca Purice, un număr de contorsionism care îți dă fiori. ”Ești efectiv o minune”

Românii au talent 2021 - semifinala 1. Bianca Purice, un număr de contorsionism care îți dă fiori. ”Ești efectiv o minune”

Românii au talent 2021 - semifinala 1. Bianca Purice, un număr de contorsionism care îți dă fiori. ”Ești efectiv o minune”

La 10 ani, Bianca Purice își dedică aproape tot timpul pentru pasiunea ei- gimnastica. Firavă și zâmbitoare, eleva din București a reușit să le facă pielea de găină juraților, prin numărul său de contorsionism. 

Dacă anul trecut, după 4 de DA, nu a putut merge mai departe, anul acesta a revenit mai decisă și mai pregătită. Face gimnastică de la 6 ani și visează să fie cea mai bună. Se mândrește cu faptul că a muncit mult pentru a ajunge unde este astăzi. 

”Pentru numărul din această seară m-am pregătit șase luni”, a spus Bianca. Andra a felicitat-o la final, spunându-i că mulți copii care o văd își doresc să fie ca ea. 

”Toate orele alea s-au văzut în momentul acesta desăvârșit”, a comentat Andi. 

 
”Ai un talent divin, ești efectiv o minute. Mă bucur că ai revenit în acest sezon, ai mai câștigat un fan”, i-a spus Alexandra. 




 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni