Românii au talent 2021 - semifinala 1. Bianca Purice, un număr de contorsionism care îți dă fiori. ”Ești efectiv o minune”


	Românii au talent 2021 - semifinala 1. Bianca Purice, un număr de contorsionism care îți dă fiori. ”Ești efectiv o minune”
Data: 14 Mai 2021

La 10 ani, Bianca Purice își dedică aproape tot timpul pentru pasiunea ei- gimnastica. Firavă și zâmbitoare, eleva din București a reușit să le facă pielea de găină juraților, prin numărul său de contorsionism. 

Dacă anul trecut, după 4 de DA, nu a putut merge mai departe, anul acesta a revenit mai decisă și mai pregătită. Face gimnastică de la 6 ani și visează să fie cea mai bună. Se mândrește cu faptul că a muncit mult pentru a ajunge unde este astăzi. 

”Pentru numărul din această seară m-am pregătit șase luni”, a spus Bianca. Andra a felicitat-o la final, spunându-i că mulți copii care o văd își doresc să fie ca ea. 

”Toate orele alea s-au văzut în momentul acesta desăvârșit”, a comentat Andi. 

 
”Ai un talent divin, ești efectiv o minute. Mă bucur că ai revenit în acest sezon, ai mai câștigat un fan”, i-a spus Alexandra.  
FULLSCREEN
Românii au talent 2021 - semifinala 1. Bianca Purice, un număr de contorsionism care îți dă fiori. Ești efectiv o minune
  • /

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies