• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent 2021 - semifinala 1. Ana-Maria Mărgean a ridicat juriul în picioare. ”Nu am cuvinte ce am văzut”

Românii au talent 2021 - semifinala 1. Ana-Maria Mărgean a ridicat juriul în picioare. ”Nu am cuvinte ce am văzut”

Ana-Maria Mărgean și-a descoperit talentul în pandemie. Pasiunea ei pentru muzică și ventrilocie a adus-o la Românii au talent, unde a câștigat un Golden Buzz din partea Andrei, în preselecții. În această seară a demonstrat încă odată că talentul său este greu de descris în cuvinte. 

Ana-Maria a pășit cu încredere pe scenă, așa cum a făcut-o și prima dată la Românii au talent. După ce a cântat câteva piese, printre care:  ”Constantine, Constantine”, ”Creep” și ”Lie Ciocârlie”, jurații s-au ridicat în picioare, fiind cuceriți de prestația ei. 

”Este foarte rar și foarte greu ce faci. Să faci muzică cu gura închisă...să faci umor din chestia asta. E o poveste foarte rară, încât mă tem că unii nu o să înțeleagă”, a spus Florin Călinescu. 

”La fel de dificil este umorul cu un cântec care este pe bune. Cântarea e la nivel de Vocea României. Ea nu uită că este într-un număr de ventriloc”, a adăugat Andi. 

”Minunea care este ea, nu am cuvinte ce am văzut, ești incredibilă, ai dus ventrilocia la un alt nivel. Ești un golden buzz meritat. O felicit pe Andra pentru asta”, a menționat Alexandra. 

”Mi-aș dori să am acum o superputere să te trimit direct în finală”, a concluzionat Andra. 



 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni