• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent 2021: Rareș Trufea, interpretarea memorabilă  pentru care a primit Golden Buzz de la Smiley și Bartoș 

Românii au talent 2021: Rareș Trufea, interpretarea memorabilă  pentru care a primit Golden Buzz de la Smiley și Bartoș 

Rareș are 16 ani și cântă la pian și cu vocea. Și-a descoperit talentul la vârsta de 6 ani, când tatăl lui a lovit cu lingura un pahar, iar el i-a spus ce notă muzicală este. Ulterior, în clasa a II-a, i-au luat un pian electric și a început sa ia cursuri.

Moștenește talentul de la tatăl lui, care este pensionar și liber profesionist solist vocal. Mama lucrează în Italia ca asistentă domiciliară.

Pentru el, acest talent este un dar de la Dumnezeu. Îi place muzica de foarte mic și îi place să danseze.

Idolii lui din domeniu sunt profesoarele lui, pe care le îndrăgește foarte mult și care sunt alături de el mereu. Pe lângă faptul că îl ajută să progreseze, îi sunt și ca niște mame. Mama lui este în Italia și acum, pe perioada pandemiei, nu a venit acasă.

Este elev la liceu, în Piatra Neamț și stă la cămin. Școala este pe primul plan, iar pe viitor își dorește să ajungă să studieze în străinătate și să-și cumpere un pian. 

Cel mai important moment pe plan profesional a fost când a câștigat în clasa a IX a, premiul cel mare la concursul national de pian "Carl Czerny" și la Olimpiada Națională de interpretare vocală, instrumentală și studii teoretice.

Vezi mai multe IMAGINI cu Rareș Trufea în GALERIA FOTO de mai jos.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni