Românii au talent 2021: Nathanja Volthuis a cântat fabulos o piesă din repertoriul Irinei Rimes

 

Nathanja Volthuis s-a născut într-o familie de olandezi, iar pe când avea doar 3 ani, s-a mutat cu părinții ei în România. Aceștia au o fundație umanitară în Reghin prin care ajută oamenii săraci. 

Ea spune că Reghinul nu este pentru ea, îl găsește plictisitor. A fost la o școală de muzică în Târgu Mureș, unde a studiat canto și teorie muzicală. În România, a avut câteva experiențe neplăcute la școală, unii copii o tachinau spunându-i că este olandeză și nu are ce căuta printre ei. Fata a ajuns să facă Homeschooling, despre care spune că a fost cel mai plictisitor. Nathanja mai are are două surori și un frate, mai mari decât ea. Îi place să picteze și să se distreze. I-ar plăcea să se mute în Cluj.

Cântă de când se știe și a visat mereu să devină artistă. A încercat într-o emisiune din Olanda, dar a uitat versurile din cauza emoțiilor.

Interpretarea ei, la Românii au talent, i-a impresionat pe jurați:

”Mie în continuare nu-mi vine să cred că nu e româncă. Pentru un om care vine prima oară pe o scenă e bine pentru prima apariție, sigur”, a spus Andi Moisescu. 
 
”Ai un volum și o putere ...probabil amplificate de căderea ta prin spațiu, adică gravitația nu te mai atinge, ăsta e un mare avantaj. Bravo!, a continuat Florin Călinescu. 

 

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro!



Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni