Românii au talent 2021: Mihaela Răchită a adun buna dispoziție pe scena talentelor. ”Sunteți o sursă de inspirație”

Autor: Diana Oprea
Data: 19 Aprilie 2021

Mihaela Răchită este expert contabil și vine din Cluj-Napoca. Dansează de când se știe însă nu s-a gândit să facă o carieră din asta. Neajunsurile de acasă au făcut-o să se axeze pe școală. A absolvit două facultăți, Științe Economice și Dreptul, cu master, iar acum este suficient de împlinită material încât se poate gândi la visurile copilăriei.

Are o fată în vârstă de 17 ani și datorită ei s-a apucat de dans. A mers cu ea la cursuri și au început să se antreneze împreună. Mihaela participă la concursuri de bachata, salsa, samba, dar și la concursuri de street dance sau hip hop.

Fiica ei este extrem de mândră de mama ei și spune că este foarte cool, însă o supăra că uneori îi fură hainele.

Mihaela spune că cei care o văd se miră când aud câți ani are. La 49 de ani, Mihaela se bucură să fie în centrul atenției la toate concursurile la care participă. 

Prestația ei a fost apreciată cu 3 de DA din partea juraților. 

”Îmi place povestea dumneavoastră foarte mult și mă bucur că v-am cunoscut și sunteți o sursă de inspirație, i-a transmis Alexandra Dinu 
 

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro!FULLSCREEN
Românii au talent 2021: Mihaela Răchită a adun buna dispoziție pe scena talentelor. ”Sunteți o sursă de inspirație”
  • /

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies