• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent 2021: Membrii trupei High Hui au demonstrat cât sunt de talentați și au primit doar laude la jurați

Românii au talent 2021: Membrii trupei High Hui au demonstrat cât sunt de talentați și au primit doar laude la jurați

Toți sunt elevi la o școală de muzică din București. Doar Eduard chitaristul și Eduard clăparul se cunoșteau înainte de a forma trupa. Când s-au întâlnit pentru prima oară, au simțit o conexiune strânsă între ei. 

Într-o lună, au reușit să se perfecționeze pe 3 piese. Spun că gândesc la fel despre piese, le vin aceleași idei fără să vorbească între ei. Spun că perioada de pandemie a fost absolut chinuitoare pentru ei, pentru că nu au reușit să se vadă și să repete. 

Ema a făcut 6 ani canto. Eduard face chitară de 2 ani și jumătate. Primul lui profesor era specializat pe flamenco clasic. A avansat încet pe clasică, iar de un an jumătate face electrică. E mândru că a reușit să își convertească prietenii de la trap la rock.

Clăparul Eduard  face pian de 6 ani. A cântat clasic, dar datorită trupei și-a schimbat stilul.

Mihai, basistul, are 12 ani. Face bas de un an jumătate. Este foarte energic, le dă și celorlalți energie. Tatăl lui este și el basist. Toboșarul Mihai este talentat și are mereu glumele la el. 

Au avut concerte prin cluburi. La concerte simt că nu e mare presiune pusă pe ei. Se bucură de vibe și se relaxează, așa se asigură că totul o să le iasă foarte bine. 

Când s-au cunoscut prima oară, le-a fost greu să se coordoneze din punct de vedere muzical, pentru că fiecare voia să se audă. 

Vor să continue neapărat ca trupă. Se regăsesc în AC/DC, Metallica, Cranberries.

Ei văd în Românii au talent o rampă adevărată de lansare. 

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni