• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent 2021: Maya Ciosa i-a impresionat pe jurați cu o compoziție proprie: “E din altă ligă!”

Românii au talent 2021: Maya Ciosa i-a impresionat pe jurați cu o compoziție proprie: “E din altă ligă!”

Maya s-a născut în Israel. Când avea 2 ani, părinții s-au întors în România. Au plecat inițial în căutarea unei schimbări, dar nu s-au adaptat. Era periculos și nu au vrut să riște, erau prea multe atacuri, iar în România se simt mai în siguranță.  

S-au stabilit în Brașov, iar acum tatăl fetei are o firmă de producție mobilă, iar mama este manager la un hotel.

Maya cânta mereu alături de bunica în templul mozaic, bunica fiind una dintre membrele de bază ale comunității de evrei din Brașov. Este mândră de rădăcinile ei si vrea acum să învete limba mai bine, fiind singura din familie care nu o stăpânește la perfecție.  

A început cu muzica la 7 ani după ce a cântat la un karaoke în Poiana Brașov. Părinții au văzut că are talent și au decis să o sprijine pe calea aceasta. A început să frecventeze ore de canto și să meargă la concursuri. Un premiu de care este mândră este Premiul de Excelenta la Young Music Fest, organizat de Școala de Muzica a Crinei Mardare, unde a cântat pe scena de la Arenele Romane din București.   

Îi place foarte mult Guns’N Roses, l-a văzut pe Slash în concert la Arenele Romane. Asculta rock, balade și îi mai plac jazz și blues. Cântă și la pian și știe să interpreteze piese din repertoriul lui Adele, Emeli Sande, Rihanna. Își dorește să ajungă la New Orleance să vadă un concert adevărat de jazz și ar vrea să meargă la un concert Metallica. Visul ei este să studieze muzica la Berklee, în Boston. 

Tatăl o susține cel mai mult. De fiecare dată când o aude se emoționează și o împinge de la spate. Știe cum să o motiveze și să o facă să cânte mai bine. În 2018 a câștigat Vocea României Junior, unde a avut-o ca antrenoare pe Andra.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni