• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent 2021: Liliana Khemi i-a uimit pe jurați cu interpretarea sa. ”Vai, cât de frumos a fost!”

Românii au talent 2021: Liliana Khemi i-a uimit pe jurați cu interpretarea sa. ”Vai, cât de frumos a fost!”

Liliana are 60 de ani și este casnică. S-a născut într-o comună mică din Dâmbovița și a crescut într-o familie de oameni simpli alături de cele două surori ale sale. S-a mutat în București la 23 de ani, după ce s-a căsătorit și s-a angajat ca operator calculator la Primăria Capitalei.

Are un fiu în vârstă de 35 de ani din prima sa căsătorie. În 1989 a divorțat de primul soț și s-a mutat în Israel alături de cel de-al doilea soț, care era cetățean israelian. Au stat împreună doar un an, căci acesta s-a mutat în Australia. Acolo și-a deschis un after school, afacere care a funcționat destul de bine.

În urmă cu 15 ani a fost diagnosticată cu cancer la sân, moment de răscruce în viața ei. A urmat tratamentul indicat și părea că totul este bine. Însă, în urmă cu ceva timp au apărut semnale că boala ar fi recidivat, așa că Liliana este într-o poziție destul de delicată.

Acum 5 ani a cunoscut un bărbat care o face foarte fericită. Mihai este inginer și produce aparatură medicală. Spune că știe toate versurile melodiilor pe care Liliana le cântă prin casă.

Liliana a descoperit că este talentată după ce s-a dus să mănânce o pizza într-un bar de karaoke. A ajuns să cânte și și-a dat seama că îi place sentimentul. De atunci cântă tot timpul, simte că muzica o vindecă.


 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni