Românii au talent 2021: Laurențiu Bănicioiu i-a cucerit pe jurați cu dansul lui electrizant

Laurențiu este operator roboți, la o firmă care produce piese de carbon, mai exact capote pentru mașini de raliuri.

A început să danseze de la 16 ani, când s-a uitat la step-up și a început să imite mișcările. A început să le facă în club și toți îl lăudau. De atunci și-a zis că se face dansator.

A participat la competiții, dar a renunțat din cauza pandemiei. Nu se câștigau așa multi bani și trebuia să întrețină familia. 

În urmă cu câteva luni a avut o accidentare și a rămas cu spatele blocat și a luat o pauză de la dans. Spune că este mult mai greu de când s-a lăsat. S-a îngrășat și nici jobul nu-l ajută. Spune că acolo trebuie să apese toată ziua pe butoane. Îi place totuși că fiind zgomot puternic, stă cu căști și ascultă muzică. 

Stilul lui de dans este popping și se potrivește cu mișcările robotului. Este căsătorit și are un băiețel. Soția l-a convins să vină la Românii au talent. După accidentare, el nu s-a mai gândit la dans, dar ea a insistat să se antreneze și să pregătească momentul de pe scenă.
 

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro!

 

 

 

 

 

 

 

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni