• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent 2021: Laura Dinu a transmis un mesaj emoționant prin interpretarea sa. ”Versurile sunt foarte puternice”

Românii au talent 2021: Laura Dinu a transmis un mesaj emoționant prin interpretarea sa. ”Versurile sunt foarte puternice”

Laura a crescut în Hunedoara însă toată viața și-a petrecut-o mai mult plecată în lume. Și-a făcut studiile la un liceu din Craiova, iar pentru facultate a plecat în Londra. Ca să poată supraviețui, a trebuit să muncească în restaurante. Școala și munca îi ocupau toata ziua. Ajungea acasă la 1 noaptea, dormea câteva ore, iar apoi o lua de la capăt.

După ce a absolvit facultatea de teatru în Londra, s-a apucat să călătorească împreună cu colegii și să predea teatru educațional. Au predat în Tanzania și Turcia, iar apoi s-a stabilit în Norvegia alături de fostul ei iubit. După ce s-a despărțit de el, s-a mutat în România și a început să călătorească foarte mult. O perioadă a fost ghid turistic și a predat limba engleză și teatru la o grădiniță. 

În urmă cu 5 luni, a vizitat o manastire, ca să se spovedească. A simțit nevoia să rămână acolo. A petreceut cinci luni la mănăstire, cu gandul sa intre în ceata monahală. Acolo a muncit pământul, a avut grijă de animale și lucra în bucătărie. Simțind ca are o legatură cu muzica , părintele duhovnic i-a recomandat să se întoarcă în lume și să continuie pe acest drum și, dacă nu simte că o face fericită, să se întoarcă în mănăstire.

”Mănăstirea este ca o oglindă : îți arată cine ești, cine crezi că ești și cine vrei să devii”, spune ea.  

În acest moment lucrează într-o cafenea. Ambiția de a reuși i-a dat putere să meargă mai departe, tânăra trecând prin multe greutăți, după ce i-au decedat ambii părinți.  



 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni