• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent 2021: Georgeta Ionescu a ajuns la sufletele juraților cu o interpretare emoționantă

Românii au talent 2021: Georgeta Ionescu a ajuns la sufletele juraților cu o interpretare emoționantă

În clasa I la serbare, toată lumea a lăudat-o. Profesorii i-au sfătuit părinții să o dea la o școală de muzică, dar nu au făcut asta. 

Părinții sunt oameni simpli, au lucrat în construcții. Din păcate, mama Georgetei a decedat. Când i-a spus tatălui acum câțiva ani că ar vrea să vină la Românii au Talent, el a zis „Dacă apasă butonul?”. I-a rămas întipărit în minte asta. E conștientă că i-a spus asta ca să nu fie dezamăgită în caz că se întâmplă, dar tot nu i-a picat bine. De mic copil i-au băgat în cap că nu poate să fie artistă, că „nu sunt oameni ca ei”.

La 15 ani însă își mai găsea alinarea cântând în corul bisericii și a făcut asta multă vreme. A fost singura cale prin care putea să își stăpânească ardoarea.

A stat timp de 3 ani în Italia. A plecat acolo cu fostul soț și a făcut și un master în planificare urbană. E geograf de profesie. Fostul soț este medic și a lucrat în cercetare. O susținea foarte mult și chiar și pe partea de muzică, îi spunea că dacă vrea să facă asta, să o facă cu tot dragul.

A divorțat imediat după pandemie. A fost ceva planificat de mult, dar așa s-a nimerit. Are o relație bună în continuare cu soțul.

Știa din experiența ei că poate cânta foarte sus, dar când în sfârșit s-a apucat de lecții în 2016 a descoperit că are voce de jazz. Până atunci și-a dedicat timpul copiilor. 

Acum lucrează în resurse umane. Un job de birou. Se trezește cântând la job, însă toată lumea știe că ea asta vrea să facă. S-a dus la muncă pentru că avea nevoie exclusiv de bani pentru canto. I-a spus șefului la interviu „eu vin aici pentru că îmi trebuie bani de canto!”.

Are 3 copii. Toți au voce, însă doar fata ei face lecții cu aceeași profesoară. Regretă foarte mult că nu putea să cânte mai mult, corul pentru ea era ca o consolare. „Plânge sufletul în mine”. Când cântă este absolut fericită și sinceră. 

Românii au Talent e o provocare pentru ea, ieșitul din zona de confort. 

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni