• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent 2021: Gabriel Ștefănescu a venit pe scenă cu o interpretare inedită la flaut a melodiei "Dance Monkey"

Românii au talent 2021: Gabriel Ștefănescu a venit pe scenă cu o interpretare inedită la flaut a melodiei "Dance Monkey"

Când avea 12 ani, Gabriel a primit un cadou care i-a schimbat viața. A primit un fluier german de la tatăl său. A învățat să cânte singur la el, uimindu-și membrii familiei. 

Mai apoi a făcut rost de un flaut, instrument la care a exersat tot fără ghidaj academic. Tata este cel care i-a dat câteva indicații, căci a făcut liceul de muzică.

După ce a învățat să cânte și la flaut, Gabriel s-a gândit să performeze pe stradă. A făcut turul țării și spune că se câștigă destul de bine. Își ajută și familia, pentru că nu le este tocmai ușor părinților. Face parte dintr-o familie cu 13 copii și spune că nici nu știe cum a reușit să crească atât de bine. Părinții sunt niște eroi, spune el. 

Acum totul este bine, copiii sunt mari și au început să ajute. Tata mai cântă la muzicuță și la chitară pe stradă.

Gabi nu a mai ajuns acasă de 5 ani, pentru că munca l-a ținut departe. În acest moment are și un job, lucrează la un market, pentru a se putea baza pe un venit fix.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni