• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent 2021: Eugenia Nicolae i-a cucerit pe jurați cu un moment de folclor, cântat într-un stil original

Românii au talent 2021: Eugenia Nicolae i-a cucerit pe jurați cu un moment de folclor, cântat într-un stil original

Eugenia cântă de mică, dar mai serios a început pregătirea artistică la 15 ani. A făcut școala de arte și a absolvit Consevatorul din București. A început să cânte la evenimente încă din liceu.

Cu frații Cazanoi cântă de vreo patru ani, s-a gândit mai mult la partea cu folclorul și cum să îl împacheteze în așa fel încât să se simtă foarte bine când îl cântă. Cu acest proiect a găsit șansa să-și arate pasiunea pentru folclor într-un context nou, în care îl îmbină cu muzica pop, trap, rock. L-a adus în proiect și pe Rime, care e raper și care a ajutat-o mult să-și găsească direcția.

Corul este format din copiii cu care lucrează, face cu ei canto, fiind profesor de educație muzicală. Lucrează împreună de ceva timp și a vrut să îi implice în proiect, pentru că transmit foarte bine mesajul piesei. 

Piesa are un mesaj destul de puternic, este un îndemn către iubire și un trai cât mai actual, fără să tânjim după dorințe fade. Textul s-a născut după un apel pe care l-a avut cu mătușa ei înainte ca aceasta să intre într-o operație grea, pe creier.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni