• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent 2021: Elena Gatcin a transmis emoții puternice prin interpretarea sa, iar Andra i-a oferit un Golden Buzz

Românii au talent 2021: Elena Gatcin a transmis emoții puternice prin interpretarea sa, iar Andra i-a oferit un Golden Buzz

Elena este artistă și vine din Constanța. S-a născut în Chișinău și a început să cânte la vârsta de 5 ani. Ea are în total 17 ani de studii muzicale. După absolvirea Facultății de Muzică din Chișinău, s-a mutat în Constanța cu trupa ei. La scurt timp, trupa s-a despărțit, dar ea a decis să rămână în continuare în România. A început să studieze pedagogie muzicală și își dorește să devină profesoară. 

A lucrat trei ani la Teatrul Fantasio din Constanța, a cântat muzică jazz în diferite cluburi și a prins câteva contracte pe vase de croazieră.

În prezent, Elena cântă cu trupa ei de jazz la diverse festivaluri. Principalul venit îl are din contractul cu un restaurant de pe litoral. 

Are un fiu în vârstă de 2 ani. Nu s-a înțeles cu tatăl copilului său și recent au divorțat. Cu toate acestea, ea spune că fostul soț este implicat în creșterea copilului și o ajută. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni