Românii au talent 2021: Ei sunt primii concurenți care s-au calificat în finală. Cine a rămas în lupta pentru marele premiu

Data: 15 Mai 2021

Prima semifinală Românii au talent 2021 a adus în prim plan un spectacol impresionant, cu numere extraordinare, care au creat un show pe măsura așteptărilor. 

GIM, Ana Maria Mărgean, Rareș Trufea, Daria Batschi Beleca, Narcisa Ungureanu, Dragoș Pădeanu, Acro Mystic Duo, Andrii și Bogdan Kalashnyk, Duo Turkeev, Rianna Rusu, Sara Șmighelschi și Bianca Purice au fost primii 12 concurenți care s-au luptat pentru cele cinci locuri din marea finală, iar Rareș Trufea, Ana Maria Mărgean, Duo Turkeev, Daria Batschi-Beleca și GIM au obținut suficiente voturi pentru calificarea în finală. 

Citește și: Românii au talent și Lidl te premiează. Ce trebuie să faci pentru a participa la concurs

Semifinala a doua este VINERI, de la 20:30, la PRO TV! Se vor califica alți cinci concurenți în finală, pe baza voturilor publicului. În plus, Andi Moiescu, Andra, Alexandra Dinu și Florin Călinescu vor avea la dispoziție și un wild card, pe care îl vor da la finalul celei de-a doua semifinale unuia dintre concurenții care îi va impresiona. 

FULLSCREEN
Românii au talent 2021: Ei sunt primii concurenți care s-au calificat în finală. Cine a rămas în lupta pentru marele premiu
  • /
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies