• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent 2021: Diana Gîrlea a combinat baletul cu dansul contemporan și a creat un moment special

Românii au talent 2021: Diana Gîrlea a combinat baletul cu dansul contemporan și a creat un moment special

Diana studiază baletul la Liceul de Artă Octav Băncilă. Nu i-a plăcut întotdeauna să facă această disciplină, ba chiar o ura. A fost trimisă de către părinți la cursuri de balet de când avea 5 ani, însă nu a vrut să continue. A ales în schimb să facă gimnastică aerobică de performanță. A participat la competiții naționale și internaționale, unde a avut rezultate foarte bune. 

Ca să se dezvolte și mai mult în această disciplină, s-a înscris din nou la cursuri de balet. A descoperit că îi place mai mult baletul de această dată, așa că a renunțat la gimnastică.

A ajuns să joace pe scena Teatrului Național de Balet din Iași, moment extrem de important pentru ea. Visează să ajungă pe scenele mari, adevărate, să fie prim-balerină. 

Părinții dețin o firmă de construcții în Iași, mama este managerul firmei. Familia este înstărită, așa că Diana are toată susținerea de care are nevoie. Tatăl este un potent om de afaceri din Iași, deține nenumărate mașini de epocă cu care defilează la competițiile de profil.

Deși părinții ar fi vrut să o trimită la o școală prestigioase din străinătate, Diana a refuzat ideea, pentru că ar fi însemnat să renunțe la celelalte activități pe care le desfășoară. Face dans sportiv de performanță - latino.

Se antrenează și acasă, într-o camera mare, pe care tatăl o proiectase pentru a fi sală de sport.

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro!


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni