• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent 2021: Destiny A.L.A a dovedit că muzica se simte și se trăiește, chiar și atunci când nu o auzi

Românii au talent 2021: Destiny A.L.A a dovedit că muzica se simte și se trăiește, chiar și atunci când nu o auzi

Maria este interpret al limbajului semnelor și a luat-o pe drumul acesta pentru că ambii ei părinți suferă de hipoacuzie. Este interpret și pentru piese de teatru, concerte sau festivaluri. De exemplu, atât Summer Well, cât și Electric Castle sunt evenimente accesibile și prin limbajul semnelor, iar Maria este singurul interpret din țară autorizat pentru segmentul acesta artistic.

La un concert din Craiova, unde venise ca interpret, i-a întâlnit pe cei doi și s-au împrietenit. Maria avea de mult timp ideea să construiască o trupă în care să implice și tineri cu dizabilități auditive, dar nu găsise oamenii potriviți pentru asta.

A văzut că Alin și Ana au înclinații artisitice și că le place mult dansul, și atunci a zis că e momentul să își pună în practică ideile. Vor să fie o inspirație, iar tinerii cu hipoacuzie să prindă curaj. Militează pentru o mai bună integrare a acestora în societate, pentru includerea lor în mediul artistic, în trupe de dans, în concerte, festivaluri.

Alin își dorește mult să devină actor. Probabil va pleca în altă țară, unde sunt secții și pentru surdo-muți, unde ar putea lucra alături de alți actori ca și el. Ana lucrează la un hipermarket, din cauză că la noi în țară oamenii cu dizabilități nu sunt acceptați pe poziții superioare, doar la nivel mediu. Limbajul semnelor e limba lor maternă.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni