Românii au talent 2021: Dean Bowman, interpretare de excepție a piesei “It’s a man’s world”

Dean cântă de la 5 ani și iubește muzica gospel, reggae, soul. Vine dintr-o familie de pasionați de muzică.

Ambii părinți au cântat, însă la un nivel amator. A studiat muzica la facultatea din Indiana și a avut norocul să aibă mentori care i-au transmis atât pasiunea, cât și cunoștințele lor pentru aceste genuri muzicale.

Acum 4 ani a ajuns în România, împreună cu trupa Midnight Sun. A cântat și cu Cristi Iacob și trupa sa. A hotărât să rămână aici și s-a stabilt la Reșița. Este căsătorit cu o româncă. A deschis o școală de muzică, unde face voluntariat. Predă gratuit cursuri de muzică tinerilor care își doresc să se dezvolte în acest domeniu. 

Cel mai important moment profesional consideră a fi ceea ce face chiar acum, faptul că predă muzică. E foarte mândru de studenții lui. Sunt cam 30 până acum, cu vârste cuprinse între 5 și 25 ani. Spune că cel mai mare vis al său se întâmplă deja și consideră că e menirea lui în viață să poată da mai departe din harul său generațiilor mai tinere și să fie un mentor pentru alți iubitori de muzică.  

Cea mai mare realizare și mândrie pe plan personal este momentul în care a devenit tată. Are 2 copii, de 9 și 5 ani, care locuiesc în State. Are o relație bună cu ei și chiar au venit să îl viziteze aici, la Reșița.

Spune că a venit la emisiune pentru a reprezenta comunitatea iubitorilor de gospel din Reșița și Caraș-Severin și pentru a fi un model în ochii studenților săi.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni