• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent 2021: Daria Comănescu a cântat impecabil, iar Andra a asigurat-o: ”Este începutul unei cariere frumoase”

Românii au talent 2021: Daria Comănescu a cântat impecabil, iar Andra a asigurat-o: ”Este începutul unei cariere frumoase”

Daria Comănescu este elevă și vine din Galați. Tânăra este pasionată de muzică și a învățat să cânte la chitară. A luat și câteva ore de canto, dar nu poate spune că are studii muzicale. Cu toate astea, Daria cântă destul de bine și își compune propriile piese.

Pană acum își scria ideile într-un caiet și le uita acolo însă, odată cu pandemiei, s-a trezit cu foarte mult timp liber și a reușit să producă prima piesă.

Creativitatea ei nu se oprește aici. Dariei îi place să scrie piese de teatru și chiar a avut norocul să poată pună în scenă o piesă la care a contribuit. Piesa s-a jucat pe scena Teatrului Muzical din Galați, având de trei ori sala plină. Joacă și în scurtmetraje, ajutată de tatăl său . Acesta deține o firmă de producții cinematografice și o ajută în drumul ei spre o carieră în actorie.

Printre alte pasiune ale fetei se numără și kickboxing-ul. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni