Românii au talent 2021: Daria Batschi-Beleca și momentele sale magice la harpă. Parcursul ei până în finala sezonului 11

Data: 26 Mai 2021

Daria Batschi-Beleca a creat un moment magic în preselecții, pe scena Românii au talent. Astfel, Andi Moisescu, fără să stea pe gânduri, a apăsat butonul de Golden Buzz.

În semifinală, Daria a reușit, din nou, să ne cucerească, iar publicul a decis că își merită locul în finală, pentru a concura pentru marele premiu. 

Daria, minunea care ne-a făcut să visăm cu interpretarea ei la harpă, a descoperit acest instrument în urmă cu cinci ani. S-a îndrăgostit de muzică încă din clasele primare, pianul fiind prima ei dragoste. Nevoită să aleagă un alt instrument... s-a îndreptat către harpă, iar de atunci drumul în viață i-a devenit mai clară.

Nu are regrete, iar fiecare concurs în care se implică este tratat cu seriozitate maximă. Consideră că a moștenit talentul de la mama ei, care a făcut parte din corul școlii. Descurajată de colegi, dar mereu motivată de familie, Daria are un vis clar: să ajungă solistă! 

Vezi în materialul video de mai sus parcursul Dariei Batschi-Beleca în sezonul 11 Românii au talent

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies