• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent 2021: Cornel Marin i-a impresionat pe jurații cu talentul descoperit din dorința de a reuși în viață 

Românii au talent 2021: Cornel Marin i-a impresionat pe jurații cu talentul descoperit din dorința de a reuși în viață 

Cornel s-a născut într-o familie simplă, crescut doar de mamă, deoarece tatăl a plecat din viața lor atunci când acesta avea numai 7 ani.  

Talentul și l-a descoperit după accidentul ce l-a făcut să îsi piardă mâinile. La 17 ani s-a electrocutat când s-a adăpostit de ploaie sub un stâlp de înaltă tensiune. A stat timp de trei săptămâni în comă, iar medicii au fost nevoiți să-i amputeze brațele. 

După ce a revenit acasă simțea nevoia sa facă ceva, să încerce să se descurce singur. A luat un creion în gură și a început să scrie, iar apoi să deseneze. S-a perfecționat, iar apoi i s-a propus sa plece în Italia, să devină artist stradal. A muncit timp de doi ani în Italia unde a reușit să câștige bani pentru el și familia sa. 

Cornel este la a doua căsătorie și are 3 copii. Un copil natural din prima căsătorie și doi copii ai soției actuale pe care îi consideră că și copiii sai.

Pictura este refugiul său, locul în care se simte întreg. Începând de anul acesta pictează pe faleză, în Constanța, însă îi este foarte greu căci nu este lăsat de  poliție. Primește amenzi și îi sunt luați banii, iar de multe ori nu mai rămâne cu nimic.

Vezi mai multe IMAGINI cu Cornel Marin în GALERIA FOTO de mai jos. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni