Românii au talent 2021: Constantin Garbiș, o adevărată apariție pe scenă, cu o poveste de viață extraordinară

Data: 12 Aprilie 2021

Este profesor de canto și de chitară în particular, însă a predat șapte ani și la Casa de Cultură din Medgidia.Toți membrii familiei din partea tatălui au fost muzicanți, iar tatăl său a fost bateristul Radioteleviziunii Române. 

A devenit rocker atunci când s-a mutat în Sighetu Marmației pentru o iubită. Acolo a cântat în trupa Hard Rock Faraon. Jaguarul, așa cum este el cunoscut, cânta la tobe și chitară bass. Se mândrește că are studii de muzică și nu cântă după ureche. 

Din acel moment spune că a trăit în stilul rock. Viața și-o împarte între București, Vamă și Medgidia. Vara o petrece în Vamă, unde cântă prin cluburi. 

Se gândește să se retragă și își dorește să își deschidă un magazin de reparații aparatură muzicală, zice că se pricepe. Consideră că are cea mai bună aparatură de sonorizare stradală.

Este căsătorit și se mândrește cu copiii săi, doi băieți și o fată. Nici unul nu cântă. S-a căsătorit de tânăr, la 22 de ani avea primul copil. 

A cântat în deschiderea trupelor mari, precum Cargo sau Phoenix.

La 18 ani a suferit un accident cu motocicleta și de atunci merge cu ajutorul unei carje. Din acel moment nu a mai mers pe motorul cu două roți.

FULLSCREEN
Românii au talent 2021: Constantin Garbiș, o adevărată apariție pe scenă, cu o poveste de viață extraordinară
  • /
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies